A Coinbase elérhetővé tette az Apple Pay fizetést
2021. augusztus 06. írta: DigiTech World

A Coinbase elérhetővé tette az Apple Pay fizetést

coinbase_3.jpeg

A népszerű Coinbase tovább bővíti a felhasználóbarát fizetési lehetőségeket, hozzáadta az Apple Pay fizetési rendszert.

A Coinbase egyre felhasználónbarátabb

A kriptovaluta tőzsde tegnap jelentette be, hogy a felhasználók mostantól az Apple Pay segítségével vásárolhatnak kriptoeszközöket a platformjukon.

„Ma új módszereket vezetünk be, amelyek lehetővé teszik a kriptovaluták vásárlását az összekapcsolt betéti kártyákkal az Apple Pay és a Google Pay szolgáltatáshoz. A lehetőség kiterjed akár 100 000 dolláros kiutalásra is tranzakciónként” – jelentette be a Coinbase csütörtökön.

coinbase_4.jpegForrás: https://choice.npr.org/

Ha már van Visa vagy Mastercard kártya összekapcsolva az Apple Wallet-tel, akkor az Apple Pay automatikusan megjelenik fizetési módként. A cég megemlítette, hogy „később ősszel” engedélyezi a Google Pay funkciót.

Ugyanebben a bejegyzésben a Coinbase bejelentette, hogy „azonnali kifizetések valós idejű fizetéseken (RTP) keresztül, lehetővé teszi egyelőre az Egyesült Államokban lévő ügyfeleknek, hogy az összekapcsolt bankszámlára, tranzakciónként akár 100 000 dollárt is kifizethetnek.

A Gemini kriptotőzsde is hasonló lépést jelentett be még áprilisban, integrálva platformjára a Google Pay és az Apple Pay készpénzátutalási lehetőségeket. A Coinbase 2021 elején lett listázva a New York-i tőzsdén COIN szimbólum alatt, és az évek során jelentősen fejlesztette üzleti tevékenységét.

 

Kezdőkép forrás: https://www.businessinsider.com/

 

---

A blokklanc-info.blog.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blokklanc-info.blog.hu/api/trackback/id/tr9316650976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása