A Dogecoin megjelenik az angol Premiere Leagueben
2021. augusztus 16. írta: DigiTech World

A Dogecoin megjelenik az angol Premiere Leagueben

doge_watford.jpg

A Dogecoin a Premier League labdarúgócsapatának, a Watford F.C. -nek lesz a szponzora 2021/22 -es szezonban.

A Watford F.C. 2021/22 -es szezonbeli mez ingujján jeleníti meg a mémcoin logóját. Az üzlet értéke körülbelül 700 ezer font és a Watford fő ingszponzorával, a Stake.com -mal való együttműködés eredményeként jött létre.

A Dogecoin (DOGE) vette át a Bitcoin (BTC) szerepét a mezek ingujján, ugyanis korábban a játékosok a Bitcoin (BTC) logót viselték a pólóujjukon. A Premier League 2019/20 -as szezonjában, a Sportsbet.io -val kötött szponzori megállapodás keretében kellett viselniük a játékosoknak a BTC logót. A jelentések szerint ez az üzlet egymillió fontot ért. Egyébként a Watford a legutóbbi szezonban kiesett, de 2021 -ben sikerült visszatérniük a Premier League -be.

A fociban népszerűek a kriptovaluták

Általában a sportban manapság gyakran megjelenik a kriptográfia, a Forma 1-ben a Crypto.com kötött partnerséget az Aston Martinnal. Lionel Messi, pár napja igazolt át a francia PSG csapatához. A bonuszait PSG fan tokenben kapja. 2021-ben számos példa említhető, hogy kosárlabda csapatok vagy futballcsapatok NFT (nem cserélhető token) gyűjteményeket adnak ki. 

A DOGE Watford támogatása szintén aligha az első példa egy ilyen üzletre. És a partnerségek nemcsak egyes klubok köré épültek, hanem egész bajnokságok köré. Még májusban a Crypto.com nem csak a forma 1-ben jelent meg, hanem az olasz Lega Serie hivatalos szponzorai lettek. Az olasz labdarúgó bajnoksággal úgy kezdték partnerségüket, hogy szponzorálták a Coppa Italia döntőt május 19 -én az Atalanta és a Juventus között. A platform azóta más sporteseményekkel is szponzorációs szerződést kötött, például az Ultimate Fighting Championship -el (UFC).

Dogecoin 2021-ben óriási hullámvasúton ment keresztül

Az év elején a mém ihlette altcoin, a DOGE komoly növekedést mutatott. A növekedés májusban minden idők legmagasabb pontjához, 0,74 USD-hez tetőzött. Ehhez hozzájárultak olyan kiemelt személyiségek, mint Elon Musk és Mark Cuban közösségi média tevékenységei. Az ATH után a mém kriptovaluta gyorsan vesztett értékéből, és néhány nap alatt 0,38 dollárra zuhant. A coin értéke azóta sem tudott akkora emelkedést produkálni. A cikk írásakor 0,29 dollár körül mozog az értéke. Az elmúlt 2 hónap kriptapiaci visszahúzódást követően lassabban regenerálódik, mint a többi coin. 

 

Kezdőkép forrás: https://theathletic.com/

 

---

A blokklanc-info.blog.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

A bejegyzés trackback címe:

https://blokklanc-info.blog.hu/api/trackback/id/tr3416661416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása