Új altcoinok a Coinbase kripto kereskedési platformjain
2021. augusztus 15. írta: DigiTech World

Új altcoinok a Coinbase kripto kereskedési platformjain

coinbase.png

A legnagyobb amerikai székhelyű kriptovaluta tőzsde, a Coinbase ügyfelei, mostantól öt új altcoint vásárolhatnak és adhatnak el.

Új tokenek a Coinbase -en

Axie Infinity (AXS), Request (REQ), TrueFi (TRU), Quickswap (QUICK) és Wrapped Luna (WLUNA) altcoinokat lehet mostantól adni-venni a cég webhelyén és alkalmazásaiban. Az elmúlt hetekben ezek a legújabb listázása került kriptoeszközök a Coinbase -en.

coinbase_2.pngForrás: https://theconversation.com/

Az új digitális tokenek hozzáadása központi szerepet játszik a tőzsde legújabb stratégiájában. A Coinbase vezérigazgatója, Brian Armstrong egy közelmúltbeli vállalati felhívásban azt mondta, hogy szeretné, ha a tőzsde sokkal nagyobb számban kínálna kereskedésre digitális eszközöket.

„Szeretnénk az eszközök Amazonja lenni, és minden olyan eszközt listázni fogunk, ami törvényes. Ma még csak ezrek vannak. Végül milliók lesznek. Mindez… a decentralizáció felkarolásának érdekében. ” -nyilatkozta Armstrong

A Coinbase azon dolgozik, hogy mainstream kripto-szolgáltató váljon belőle. A cég nagyjából egy hete jelentette be, hogy elérhetővé teszi az Apple Pay fizetést a platformjain. A döntéssel több millió felhasználó előtt nyílt meg a kapu, hogy kriptovalutát vásároljon az Apple Pay-hez kötött bankszámlájáról.

Axie Infinity (AXS)

Az Axie Infinity (AXS) egy online játék, amellyel keresni lehet, és amelyet a Sky Mavis játékfejlesztő fejlesztett ki. Játékosai nyereséget termelhetnek Axies néven ismert digitális háziállatok vásárlásával, tenyésztésével és értékesítésével. Mindegyik Axie nem cserélhető tokenként (NFT) van létrehozva, lehetővé téve a játékosok számára, hogy ellenőrizzék a blokkláncban lévő digitális lény hitelességét. A CoinGecko adatai szerint, az írás időpontjában, AXS tokens 67,5 dollárért lehet vásárolni.

Request (REQ)

A Request Network egy olyan protokoll, amely közvetítő nélküli fizetéseket tesz lehetővé. A bejelentésnek köszönhetően, a REQ token az elmúlt hét napban több száz százalékot emelkedett. Jelenleg 0.27 dolláron kereskednek a REQ tokennel.

TrueFi (TRU)

A TrueFi egy decentralizált pénzügyi (DeFi) biztosíték nélküli hitelezési protokoll. A TrueFi natív tokneje, a TRU, a cikk írásakor 0,67 dollárt ért.

Quickswap (QUICK)

A Quickswap egy decentralizált tőzsde, amelynek natív tokneje, a QUICK jelenleg 771,6 dolláronkereskedik. Az elmúlt hét napban a token értéke több mint 100%-kal emelkedett.

Wrapped Luna (WLUNA)

A Wrapped Luna (WLUNA) egy Ethereum token, amely nyomon követi a Terra (LUNA) értékét az Ethereum blokkláncon. A WLUNA LUNA -ra cserélhető, és fordítva, 1: 1 arányban. A token ára jelenleg 17,2 dollár.

 

Kezdőkép forrás: https://elevenews.com/

 

---

A blokklanc-info.blog.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blokklanc-info.blog.hu/api/trackback/id/tr9716659720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása