Lionel Messi elindítja a The Messiverse NFT sorozatát
2021. augusztus 07. írta: DigiTech World

Lionel Messi elindítja a The Messiverse NFT sorozatát

messie.jpg

A legendás argentin futballcsatár, Lionel Messi, bejelentette első nem cserélhető token (NFT) kollekciójának megjelenését.

Folytatódik az NFT őrület

A méltán népszerű nem cserélhető tokenek (NFT) a második virágkorukat élik. Nemrégiben a Coca Cola jelentette be NFT sorozatát, majd a híres CryptoPunk sorozat újra rekord összegért cserélt gazdát.

nft_1.jpgForrás: https://www.bsc.news/

Az argentin labdarúgó válogatott focista, Lionel Messi, új kollekcióval lép be az NFT világba. Az Ethernity blokklánc platformmal való partnerség révén a „The Messiverse” néven induló projekt lehetővé teszi a rajongóknak, hogy digitális gyűjteményt szerezzenek kedvenc játékosukról.

Messi Bosslogic ausztrál digitális művésszel működik együtt a The Messiverse kollekció létrehozásában. Bosslogic a Marvellel és a Disneyvel is dolgozott már nagy sikert aratott NFT-ken. A három darabból álló digitális kártyakészletet augusztus 20 -tól lehet majd megvásárolni az Ethernity weboldalán.

Bosslogic, a művész, azt nyilatkozta, hogy a gyűjtemény olyan darabok összessége, amelyek az elért eredményeket, pillanatokat, csapatszeretetet és jövőbeli eredményeket tükrözik, elsősorban magára az emberre, Messire összpontosítva.

A The Messiverse gyűjtemény

“The Messiverse” augusztus 20 -án lesz elérhető az Ethernity Chain blokklánc platformon. A kollekció három egyedi NFT-ből áll. Az első NFT-t „Man From the Future” (ember a jövőből) -nek hívják. Ezen Messi egy Iron Man-Esque bionikus öltönyben, fém vállpárnákkal és kék neonfényekkel szerepel. A művész elmondása szerint az ihletet az az ötlet adta, hogy Messi a távoli jövő kiberfutball ligáiban focizik, és kiberpunk stílusú.

messiverse_1.pngForrás: https://boardroom.tv/

A második megvásárolható NFT, a „Worth the Weight” (a világ súlya) -ben Messi vállalta a Titán Atlasz szerepét. A görög mitológiában Atlasz feladata volt, hogy a hátán cipelje az egész bolygó súlyát. Ez a darab azt a felfogást képviseli, hogy Messi sok csapat és játékos jövőjét vette a vállára.

A harmadik és egyben utolsó eladásra kerülő NFT a „The King Piece” (egy király) nevet viseli, és Messit arany sakkfigurák veszik körül. Messi képviseli a sakktáblán a királyt, azt a darabot, amely meghatározza a játék győztesét és vesztesét. Hasonlóan a „Worth the Weight” -hez, ez az NFT azt sugallja, hogy Messi a legjobb, amikor a pályán van, és végül a játék kimenetele az ő kezében (lábában) van. A képen Messi felemeli hatodik Aranylabda trófeáját, ami egyben rekordot is jelent.

A bejelentés szerint, még további NFT-k várható a futballistáról. Az Ethernity Chain több sportoló sztárnak az NFT gyűjteményének is otthont ad. Az egyik Alexander Ovechkin NFT kollekciója, amely az orosz NHL szupersztár eredményeit emeli ki. 

 

Kezdőkép forrás: https://vnexplorer.net/

 

---

A blokklanc-info.blog.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

NFT

A bejegyzés trackback címe:

https://blokklanc-info.blog.hu/api/trackback/id/tr8816651838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása