A Visa fizetési óriás NFT-be fektetett
2021. augusztus 25. írta: DigiTech World

A Visa fizetési óriás NFT-be fektetett

visa_nft.jpg

A Visa jelentős befektetéseket hajtott végre az NFT térben, megvásárolt egy népszerű digitális alkotást, a CryptoPunk -ot.

A Visa megvette a CryptoPunk NFT-t

A Visa hitelkártya óriás hatalmas feltűnést keltett a nonfungible token (NFT) térben való megjelenésével, miután 150 000 dollár értékben megvásárolta a CryptoPunk -ot, a digitális műalkotásokat, amelyek 2017 -ben úttörő szerepet játszottak az NFT ipar kultúrájában.

A vásárlás tényét Cuy Sheffield, a Visa kriptográfiai vezetője közölte egy blogbejegyzésében. Elmondta, hogy az NFT eszközök a digitális gazdaságban értéket képviselnek, amit az elmúlt évek hatalmas piaci növekedése támaszt alá.

visa_nft_3.pngForrás: https://www.nftzilla.com/

„Ügyfeleink és partnereink részvételének elősegítése érdekében első kézből kell megértenünk a globális márka infrastrukturális követelményeit az NFT megvásárlásához, tárolásához és kihasználásához. A digitális eszközök nyomon követésének és felhasználásának lehetősége több környezetben izgalmas új lehetőségeket jelenthet a jegyvásárlás, a játék, zene, a művészet és más területeken” -mondta Sheffield

A Visa a CryptoPunk 7610 -et vásárolta meg – egy nőalakot, mohawkkal, bohóczöld szemekkel és rúzzsal -, amelyet 2017. június 23 -án hoztak létre, majd először egy hónappal később adták el 0,6 Ethereumért (ETH) (akkor 114 dollár). A blokklánc nyitott főkönyvi natív jellegét kihasználva látható, hogy a Visa újonnan beszerzett eszközét szerdán 49,50 ETH -ért vásárolták meg, ami 149 939 dollárnak felel meg.

Ez a jelentős befektetés az NFT piacon, a Visa kriptovaluta stratégiái céljaival egybevág. A kripto-központú hitel- és betéti kártyák állítólag 1 milliárd dollárt dolgoztak fel 2021 első felében. Az NFT piac 2020 -ban parabolikus növekedésnek volt tanúja, és a Beeple „Everydays: The First 5000 Days” című művének történelmi értékesítésével zárult, több mint 69 millió dollárért kelt el.

Ahogy haladunk 2021 második felében, úgy tűnik, hogy a lendület az NFT térben ismét növekszik. A nehézsúlyú ökölvívó legenda, Mike Tyson a közelmúltban kiadott egy sor jelképes gyűjteményt az OpenSea -n. A legfrissebb adatok szerint, a platform több mint 1,18 millió tranzakciót dolgozott fel 1,06 milliárd dollár értékben az elmúlt 30 napban, ami 2021 -ben figyelemre méltó 12 000% -os növekedést jelent.

 

Kezdőkép forrás: https://thecoin.news/

 

---

A blokklanc-info.blog.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

A bejegyzés trackback címe:

https://blokklanc-info.blog.hu/api/trackback/id/tr2516669004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása