A Skrill fizetési szolgáltatás integrálja a kriptovalutákat
2021. július 15. írta: DigiTech World

A Skrill fizetési szolgáltatás integrálja a kriptovalutákat

skrill_1.jpgForrás: https://www.skrill.com/

Az Egyesült Államokon kívüli Skrill ügyfelek ezentúl 35 kriptovalutához férhetnek hozzá digitális pénztárcájukban. 

A Skrill a kriptovaluták felé terjeszkedik

A Paysafe, az online pénzátutalási szolgáltatás, a Skrill anyavállalata a héten bejelentette, hogy a fizetési platform további 20 kriptovalutát integrált digitális pénztárcájába, amely a felhasználók számára egy újabb, a digitális eszközökre vonatkozó onrampot biztosít. A héten az Egyesült Államokon kívüli ügyfelek összesen 35 kriptovalutához férhetnek hozzá – közölte a társaság. A kripto adásvételi szolgáltatások 48 amerikai államban is elérhetők.

Az újonnan támogatott kriptovaluták olyan jelentős DeFi eszközöket tartalmaznak, mint az Aave, a Balancer, a Curve, a Compound, a Synthetix, az Uniswap és a Sushiswap. Többek között a Polygont és Dogecoint is hozzáadták. A NETELLER, a Paysafe csoporton belüli másik pénzátutalási szolgáltatás felhasználói is hozzáférhetnek a kibővített kriptotárcához.

skrill_2.jpgForrás: https://www.skrill.com/

Az ágazat általános aktivitásának megugrása után minden eddiginél nagyobb érdeklődést tapasztalunk a kriptopénzek iránt a jelenlegi és az új digitális pénztárca ügyfeleink részéről. Célunk, hogy a Skrill vagy a NETELLER használatával a fogyasztók számára egyre könnyebb legyen a kriptográfia megkezdése.

mondta Rupinder Singh, a Paysafe vezető alelnöke

A Skrill 2020 elején kezdte meg a kriptovaluták integrálását a fizetési rendszerébe. Abban az időben a fizetési vállalat a kriptovaluták egyik legfontosabb elemeit figyelte fiat-kriptó konverziós szolgáltatásokkal és a Bitcoin (BTC) teljes integrációjával a Quick Checkout modulba.

A Skrill ez év eleji belső kutatásából kiderült, hogy a megkérdezett 8000 ügyfél közül 28% úgy véli, hogy a kriptovaluták jó befektetésnek számítanak a jövőben. Harmincnyolc százalék azt nyilatkozta, hogy már vásárolt valamennyi kriptovalutát.

 

 

 

---

A blokklanc-info.blog.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

A bejegyzés trackback címe:

https://blokklanc-info.blog.hu/api/trackback/id/tr7016628396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása